Våre tjenester

ENKLERE SNEKKEROPPDRAG

Oppføring av plattinger og terrasser etter kundens ønske i området Lillehammer, Sjusjøen og Brøttum. Vi tar på oss innkjøp, snekring, rydding og bortkjøring av kapp og søppel. Vi tar på oss snekkerarbeid til fastpris eller på timer.

  • Oppføring av plattinger og terrasser
  • Enkle snekker oppdrag
  • Skifte og justere, dører og vinduer

TEGNING AV HYTTE, HUS, GARASJE OG TILBYGG

Vi kan lage tegninger som trengs som vedlegg til byggemelding til kommunen. Dersom du trenger å få tegnet et hus, tilbygg eller en garasje så gjør vi gjerne dette for deg. En av våre medarbeidere er utdannet teknisk tegner og har over 20 års erfaring fra byggebransjen i Lillehammer.

En teknisk tegner kan ofte utarbeide arbeidstegninger for bygg, rimeligere enn en arkitekt. Den tekniske tegneren kan også ta hensyn til de arbeidsoppgavene som snekker/entreprenør skal utføre i etterkant. Alt i alt vil dette kunne gi deg et rimeligere bygg.

  • Tegninger til Byggesøknad
  • Tekniske målsatte tegninger til snekker/entreprenør
  • Tegninger som grunnlag for prising av materialer

ENKEL HUSVASK

Vi kan påta oss enkel husvask av f.eks hytte og hus. Vi har også høytrykksspyler dersom det er en terrasse eller et uteområde som skal rengjøres. NB: Ikke rundvask

SNØRYDDING I LILLEHAMMER OG BRØTTUM

Vi har stor villafreser og kan påta oss rydding av gårdsplass

PLENKLIPPING

Vi har plentraktor, gressklipper, rydningssag og kan påta oss bortkjøring av hageavfall. Plenen din klipper vi gjerne for deg.

VED TIL SALGS – LILLEHAMMER, SJUSJØEN OG BRØTTUM

Vi produserer ved i 60 l sekker og kan levere i Lillehammer, Sjusjøen og Brøttum. Vi kan også levere ferdig stablet på ønsket sted dersom du ønsker dette.

Ta gjerne kontakt så tidlig som mulig når det gjelder ved til salgs, det hender at vi går tomme for ved!